Helg igen…

Idag blev det ännu ett zumbapass på Sportlife Almedal. Nicole har åkt till Stockholm över helgen o jag som moster tar o hjälper henne med passet såklart. Vi hjälper varandra… Jag är hennes Gudmor… känns konstigt denna lilla tös som man höll för 18 år sedan i kyrkan…nu studsar vi runt på scenen båda två som Zumbainstruktörer… Hon e så glad o go. Min söta tös…

Imorgon blir det fest här hemma..guben fyller jämt o det kommer en del folk som han både känner o inte känner..än! :) Älskar överraskningar.. JAG alltså..älskar även att se andra bli överraskade…att fixa överraskningar.

Så mycket fina vänner vi har.

Ja nu blir det ingen träning på en dag iallafall..på Söndag är det dax igen. Skall lägga in några nya låtar till dess… blir spännande..kanske filma lite på Söndag på Top Fitness. dax att göra en ny video o lägga ut. över 500 prenumeranter har jag nu på Youtube o över 2,5 miljon har sett mina videoklipp.. KUL!!! Detta har gett mig en ny vän Lea från Israel. Har skickat en låt till henne som hon e jätte tacksam för. Hon skrev att hon bara var tvungen att ha den..ja jag vet hur det är… känns gott att hjälpa till. TÄNK..man bara skickar en låt så….till Israel!! :-) ”Maraca med Mohombi” KUL med nya vänner. Jättekul oxå att hitta på koreografi som andra vill ha på sina pass..

Puss o Kram o trevlig helg

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Helg igen…

 1. Heidi Thisell says:

  MMMEEEENNNNNN!!!!!!
  Vad fick vi höra idag,på DITT zumba pass??!!!
  Fasen va trråkigt att du har slutat!!! Nu kommer inte torsdagarna vara ALLS lika roliga:( MEN jag förstår dig!!! Får väl komma o träna hos dig nån annanstans någon gång!!! TACK för alla underbara torsdagar- MEN kommer att sakna Annelie energin:)
  Många kramar Heidi

  • Annelie says:

   Ja det är jättetråkigt… Känns så overkligt… Men Sportlifes policy är sådan att man inte får vara någon annan stans..bara hos dom… Eftersom jag bara hade ett pass i veckan tycker man väl någonstans att dom kunde godkänt o låtit mig ha det ändå… men nej….
   Nu kör jag på Elixia Sisjön på fredag. Du är välkommen dit kl 17:00. Annars har jag en massa andra att välja på det vet du..kolla denna sidan så ser du..Vi ses snart hoppas jag! Kram Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>